Design Seeds |
Monday, July 22, 2013
Wednesday, July 17, 2013
Monday, July 15, 2013
Friday, July 12, 2013
My Friday Night Outfit
1. LGlinen 2. foldi 3. Abundantearthworks 4. loovee
I can not leave the "beach stroll" feeling... It can caused by the heatwave!
If you want to see more of it go to Star of the East blog.
Nem tudok elszakadni a tengerparti sétától... Valószínűleg a kánikula okozza!
Több ilyen válogatásért látogass el Star of the East blogjára.
I can not leave the "beach stroll" feeling... It can caused by the heatwave!
If you want to see more of it go to Star of the East blog.
Nem tudok elszakadni a tengerparti sétától... Valószínűleg a kánikula okozza!
Több ilyen válogatásért látogass el Star of the East blogjára.
Friday, July 5, 2013
My Friday Night Outfit
1. TheSunflowerStand 2. FloweredSkybeads 3. Skelini 4. RandyNyhofPhotos
Accessories for stormy weather...
If you want to see more of it go to Star of the East blog.
Kiegészítők viharos időhöz...
Több ilyen válogatásért látogass el Star of the East blogjára.
Accessories for stormy weather...
If you want to see more of it go to Star of the East blog.
Kiegészítők viharos időhöz...
Több ilyen válogatásért látogass el Star of the East blogjára.
Wednesday, July 3, 2013
Sour Cherry Sponge Cake
Ingredients:
- 300 g butter, softened
- 300 g caster sugar
- 6 eggs
- 270 g plain flour
- 1 1/2 teaspoons baking powder
- 1/2 teaspoon salt
- 1 lemon zest
- 750 g pitted sour cherry (the more the better)
- Preheat oven to 180 °C. Grease and flour a big cake tin (approx 40 x 30cm) - or if you are a lazy one put baking paper in it.
- In bowl, cream together the butter and sugar until light and fluffy. Beat in the eggs, one at a time. Combine the flour, baking powder, salt and lemon zest then stir into the batter. Spread the batter evenly into the prepared tin and scatter the pitted sour cherry on the top of it.
- Bake for 35-40 minutes in the preheated oven (or until a skewer inserted into the centre comes out clean). Cool in tin on a wire rack.
Hozzávalók:
- 300 g puha vaj
- 300 g porcukor
- 6 egész tojás
- 270 g sima liszt
- 1 1/2 tk sütőpor
- 1/2 tk só
- 1 citrom reszelt héja
- 750 g magozott meggy (minél több annál jobb)
- A sütőt melegítsük elő 180 °C-ra. Egy mély tepsit (kb. 40 x30 cm) kivajazunk - vagy a lustábbak sütőpapírt teríthetnek bele.
- Egy mély tálban a puha vajat és a cukrot habosra keverjük. A tojásokat egyenként hozzáverjük és tovább habosítjuk. Egy másik tálban összeszitáljuk a lisztet a sütőporral, sóval és a citrom héjával. Beleöntjük a vajas masszába és jól összekeverjük. Most már megy az egész massza az előkészített tepsibe és a megyet egyenletesen eloszlatjuk a tetején.
- Süssük 35-40 percig (vagy tűpróbáig). Tegyük rácsra és hagyjuk kihűlni a tepsiben.